MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 11, 2018

day 3 @ perth : freemantle

next destination...lepas kami singgah rainbow container
kami terus ke freemantle utk shopping souvenir, fyi klw sape2 yang g perth jangan sopim souvenir kt perth city sebab harga dia sgt jauh berbeza..sebelum sampai ke tempat sopim jono bawa kami singgah kt 2 port tempat shooting jangan benci cintaku yang ada yellow circle tu apa nama tak ingat dah..

dan..satu lg tempat bonus yang xde dalam iti green lighthouse..dia ckp dia mmg tak pernah bawa guest lain kt situ..dan situ pon bukan la port yg travel agent lain akan bawa guest diorang..so ktorg lucky la sebab jono tak berkira nak singgah byk2 tempat..ye la kami private trip naik kereta ada 6 pax je guest bole la singgah2 kan..klw naik bas ada 40 pax nak singgah2 agak2 bole dengar kata ke semua orang..klw orang bagi masa sejam..mau jadi 2 jam...hahah dah biasa dah bawa grup besar2 ni ramai jenis tak panctual..tak hormat masa guest2 lain

so kepada sesiapa jenis tak sabar nak tunggu2 orang..tak suke nak menunggu2 kita syorkan amek private pakej (nanti bole booking dengan saya klw nk g perth ok)

cuaca masa ni kurang sejuk dah..sebab dah tengahari..nanti kita share kt mana tempat shopping murah kt freemantle




















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...