MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 15, 2018

day 4 @ perth moore river

haii berjumpa lagi kita untuk sambunga kisah perth
haih malas yarabbi nak mengarang wei...tak pe aku gagahkan juga nak abeskan perth punya cite ni

ok hari ke4 kat perth
PINNACLES /LANCELIN TRIP
Moore river for sight seeing
Pinnacles
Picnic lunch at lancelin

Lancelin sand boarding

tu la dia punya itinary utk ari ke-4, sebelum kita bergerak kena la makan dulu breakfast ari-4 nasi goreng dengan ayam goreng..sumpah sedap weii nurul masak...aku ni jarang nau makan tambah2 tp kat perth ni seme yg asst kak nora masak mmg aku makan menambah2

perjalanan ke pinncales amek masa 2 jam ari armadale.on the way tu kami singgah beli stoberi kt ladang dia...sumpah manis wei selama aku umur 35 tahun ni la first time rasa stoberi manis.sepanjang perjalanan tu yallah sumpah view ladang2 sangat la cantik walaupun perjalanan jauh tp tak rasa bosan sebab sepanjang jalan view dia cantik2

kami singgah di moore river (port yg xberapa femes di kalangan pelancong malaysia) memang xnampak ada grup2 dari malaysia berhenti kt sini. tak lama dalam setengah jam je berhenti amek gambar kt sini lawa gile tempat ni..sejuk pulak tu

































Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...