MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 16, 2018

day 4 @ perth pinncales

ok lepas ke moore river kita sambung perjalanan ke pinncales tp sebab jauh lg nak sampai guide kita mr. jono berhenti lunch dulu kt rnr diorang.lunch kitaorang kak nora dh siap2 prepare bekal dari umah lauk ayam paprik, telur dadar lepas tu kita bawa sambal hitam jadi la simple lunch je klw dh lapa xkisah dah seme telan hahaha

dekat tempat makan tu ada la toilet tp jamban xde flush! nasib baik perut bagi kerjasama haha..idok la rasa nak membuang time tu seksa plak nengok dengan xde air xde flush...haihh malaysia juga tetap di hati kekekeke...

lepas makan tu kita jalan sikit tepi pondok rehat tu ada laut belakang tu...yallah cantik sangat biru hijau air dia...tp sumpah sejuk yarabbi walaupon panas terik masa tu.ok lepas settle makan terus ke pinnacles port wajib klw dtg perth.lawa sangat tempat ni...besar...ada batu2 kecik ada batu2 yang besar tinggi

kt sini kami berhenti sejam juga la..amek2 gambar sejukkkk angin kuat time tu abes masuk pasir dalam mata.haihhh lawa sangat la kt sini tak puas rasa sejam by the way klw sape dtg perth nak g pinacle kena sewa kereta sebab xde bas ke sini.






































Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

PeRdU cINta said... [Reply to comment]

Suka tengok gambar-gambar yang dikongsikan...

Nur Aishah said... [Reply to comment]

Salam..cantik2 pic nya... leleh2 ailio kita tgk.heheh. pic lompat berempat tu nice.. kawan sis yg tudung pepel/biru tu ohsem lompatan dia. hahahha. lompatan pun diberi perhatian oleh kita ye. hahaha. kita baru berkira2 nak p perth(melbourne dah pegi last year), baca entry2 sis.. terus konfem dgn suami and anak2 nak pi jg2 tahun depan!!! tq sis.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...